Quinta do Vale Golf Resort


De troeven :
Golfbaan ontworpen door S. Ballesteros In het hart van de Algarve Geschikt voor alle spelniveaus Uitzonderlijk veel zonuren

Presentatie

Een uitzonderlijke golfbaan die een perfecte eenheid vormt met het weelderige landschap van de Algarve ! De golfbaan van 18 holes is speciaal ontworpen door de wereldbekende speler Severiano Ballesteros, die wordt beschouwd als de Europese speler van de eeuw.
 
De golfbaan van Quinta do Vale is ontworpen voor golfers van alle niveaus en is een uitstekende locatie voor grote internationale kampioenschappen.
 
Met een oppervlakte van 75 hectare versmelt de golfbaan perfect in het landschap van de Algarve. Deze streek ligt in het zuidwesten van het Iberisch schiereiland in Portugal. Hier is de sfeer rustig en gemoedelijk en de bevolking vriendelijk.
 
De Algarve is de meest zuidelijke provincie van Portugal: het is een kuststreek die geliefd is bij toeristen. De 200 kilometer aan prachtige stranden, een gemiddelde temperatuur van 17,5 ºC en maar liefst 3065 zonuren per jaar maken de Algarve tot een favoriete bestemming bij toeristen uit de hele wereld.

 

Golfbaan

Quinta do Vale

Diensten en uitrusting

Oefenzones
Putting green
Driving range
Huurmogelijkheden
Huur van Trolleys Huur van Buggies Huur van golfclubs
Club-House
Restaurant Bar Proshop
8°C
Castro Marim, Portugal
VENDREDI 23 FÉVRIER 2018

SAM 24
16°C 8°C

DIM 25
15°C 7°C

LUN 26
15°C 7°C
Momenteel op de golf…
Staat van de golfbaan
Driving range : Geopend
Golfbaan : Geopend
Huur van Buggies : Geautoriseerd
Golfbanen in de omgeving